Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Nyheder

Grønne job

Der er et stort behov for grønne investeringer for at løse klimaproblemet og de øvrige miljøproblemer. Men dette indebærer samtidig store potentialer – for at fastholde beskæftigelse i Danmark og for at udvikle danske virksomheders styrkepositioner og dermed deres stilling på eksportmarkederne. Som de siger i USA: ”Spild aldrig en god krise!”

I hæftet Grønne job fra Det Økologiske Råd og Fagligt Fælles Forbundet 3F giver vi eksempler på, hvor disse grønne job kan findes, og på hvor mange der kan blive beskæftiget indenfor vedvarende energi, energibesparelser og mere bæredygtig trafik i fremtiden.

Grønne job

default Læs hæftet Grønne Job (2009) >> (1.73 MB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small