Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Nyheder

Kemikaliepolitik inkl. REACH

På temasiden Kemikaliepolitik kan du læse mere om dette emne. Du kan læse om nationale og internationale regler, aftaler og konventioner indenfor kemikalieområdet. Du kan læse om hvordan kemikaliepolitikken udvikler sig, om baggrunden for den, om status og om hvem, der gør hvad for at løse problemerne. Desuden kan du læse om flere af de problematiske kemikalier og deres effekter.

For de fleste er det stort set umuligt at overskue og holde sig orienteret om hvad der rører sig omkring EU's nye kemikalielov REACH. Hvis du er interesseret i baggrundsviden om REACH, anbefaler vi, at du læser videre her under linket Kemikaliepolitik.dk

Hvis du f.eks. er virksomhed eller af anden grund er interesseret i roller, ansvarsområder og tidsfrister under REACH, kan vi anbefale følgende hjemmesider med informationer og helpdesks:

Miljøstyrelsens helpdesk om REACH

Dansk Industris information om REACH


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small