Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Landbrug og fødevarer

Det Økologiske Råd har i 2011 udgivet et undervisningsmateriale - hæfte og dvd – der sætter fokus på det høje forbrug af kød og konsekvenserne heraf for miljø, klima og natur.
Se materialet: Kød med omtanke

Det Økologiske Råd har i 2008 udgivet et undervisningsmateriale om landbrug, fødevarer og natur i form af et undervisningshæfte og en dvd med titlen ”Sund mad til en syg klode.”Materialet er udgivet på både dansk og engelsk. Se Sund mad til en syg klode

Begge materialer er målrettet til samfundsfag og geografi på de gymnasiale uddannelser, samt en bredere målgruppe indenfor folkeoplysning og voksenuddannelse.

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i


Vi deler et hav

Materiale til undervisning om landbrug og havmiljø i 5.-6. klasse.

Vi deler forside 400px

Bestil materiale og vejledning her >>

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small