Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Global Økologi 2005

Mindre energi – mere fremtid

TEMA: I tema-fokus giver forfatterne bud på konkrete tiltag, vi som forbrugere, husejere, vælgere og brugere af offentlige bygninger og institutioner kan gøre for at spare på energien. De kigger også på de redskaber som politikere og forretningsmænd har til deres rådighed, når der skal skæres i energiforbruget. Endelig ser nogle historier på, hvad andre lande gør, og hvordan EU og FN arbejder med energibesparelser.

Oktober 2005 nr. 4-5 12. årg.

Download: default 0504 Helebladet (2.15 MB) (2.15 MB)

Lobbyisme og spillet om miljøet

Der er gang i lobbyismen i Bruxelles, Washington og København. Antallet af lobbyister er stærkt stigende, ikke mindst på miljøområdet. Hvilken indflydelse har lobbyisterne på miljølovgivningen? Hvordan foregår den politiske proces? Kan de folkevalgte stå for presset fra lobbyisterne? Global Økologi ser med dette tema på lobbyisternes rolle i spillet om miljøet.

August 2005 nr. 3 12. årg.

Download: default 0503 Helebladet (1.77 MB) (1.77 MB)

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small