Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Entreprenørmaskiner

Vi har flere gange stået for drifts-test af partikelfiltre på entreprenørmaskiner på byggepladser, med henblik på at dokumentere kravet om funktionelle partikelfiltre. Målingerne er foretaget uden at forstyrre arbejdet og har taget under 30 min. pr. maskine. Ligeledes har vi målt forurening fra byggepladser i forhold til de omkringliggende ejendomme for at imødekomme kommunens miljøkrav.

Entreprenørmaskiner kan give et væsentligt bidrag til den lokale luftforurening på og omkring byggepladsen, da entreprenørmaskiner ofte kører mange timer dagligt, i lovgivningen er underkastet lempeligere miljørav end vejgående køretøjer, og samtidig kan der være tale om maskiner af ældre dato. 

Alle målinger udføres som rekvireret arbejde og holdes fortroligt, såfremt det ønskes.

Kontaktperson:
Seniorrådgiver Kåre Press-Kristensen, tlf. 22 81 10 27 / karp@env.dtu.dk

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small