Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Seminar: Kom godt i gang med energibesparelser i eksisterende etagebyggerier

Pressemeddelelse

Det Økologiske Råd holder sammen med Boligselskabernes Landsforening seminar om energibesparelser i etageboliger – mandag d. 21. maj kl. 9-16, i Trekanten/Miljøkontrollen, Kalvebod Brygge 45 i København. Vi vil bl.a. behandle de særlige problematikker om ejere og lejere, som påvirker mulighederne for, at der investeres i energibesparelser. Vi arbejder samtidig på en publikation om emnet. Denne vil blive trykt efter seminaret.

Der er store potentialer for energibesparelser, også i etageboliger. CO2-udslippet fra etageboliger skønnes til 3,1 mio. t/år, ud af et samlet udslip fra Danmarks boliger på 11 mio t. Den potentielle årlige besparelse ved energirenovering af etageboliger skønnes til knap 20% eller 580.000 t CO2. Det svarer til knap 5% af den samlede manko i Danmarks opfyldelse af vores Kyoto-mål, dvs. af den resterende reduktion, som ville komme til at mangle, hvis vi ikke foretog os mere end det, der allerede er sat i gang.

Seminaret, som bliver velbesøgt – foreløbig godt 80 tilmeldte – vil have indlæg fra en bred vifte af interessenter inden for etageboliger – de almennyttige boligselskaber, lejerne, administratorer af private udlejningsejendomme, andelsboligforeninger, forsyningsselskaber m.v.

Christian Ege, formand Det Økologiske Råd

Program findes her.

Yderligere oplysninger:
Christian Ege tlf. 33 18 19 33 / 28 58 06 98


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small