Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Seminar: Kom godt i gang med energibesparelser i eksisterende etagebyggerier

Pressemeddelelse

Det Økologiske Råd holder sammen med Boligselskabernes Landsforening seminar om energibesparelser i etageboliger – mandag d. 21. maj kl. 9-16, i Trekanten/Miljøkontrollen, Kalvebod Brygge 45 i København. Vi vil bl.a. behandle de særlige problematikker om ejere og lejere, som påvirker mulighederne for, at der investeres i energibesparelser. Vi arbejder samtidig på en publikation om emnet. Denne vil blive trykt efter seminaret.

Der er store potentialer for energibesparelser, også i etageboliger. CO2-udslippet fra etageboliger skønnes til 3,1 mio. t/år, ud af et samlet udslip fra Danmarks boliger på 11 mio t. Den potentielle årlige besparelse ved energirenovering af etageboliger skønnes til knap 20% eller 580.000 t CO2. Det svarer til knap 5% af den samlede manko i Danmarks opfyldelse af vores Kyoto-mål, dvs. af den resterende reduktion, som ville komme til at mangle, hvis vi ikke foretog os mere end det, der allerede er sat i gang.

Seminaret, som bliver velbesøgt – foreløbig godt 80 tilmeldte – vil have indlæg fra en bred vifte af interessenter inden for etageboliger – de almennyttige boligselskaber, lejerne, administratorer af private udlejningsejendomme, andelsboligforeninger, forsyningsselskaber m.v.

Christian Ege, formand Det Økologiske Råd

Program findes her.

Yderligere oplysninger:
Christian Ege tlf. 33 18 19 33 / 28 58 06 98


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small