Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Danmark har verdens mest klimavenlige energipolitik

Danmark får topplacering som verdens klimaduks i rapporten Climate Change Performance Index, der bliver offentliggjort mandag den 3. december i forbindelse med årets klimatopmødet COP18 i Doha.

 

Rapporten er udarbejdet af Climate Network Europe i samarbejde med organisationen Germanwatch med det formål at skabe et samlet overblik over CO2-udledning, vedvarende energi,energieffektivitet og klimavenlig energipolitik på globalt og nationalt plan.

Klima- og energimedarbejder i Det Økologiske Råd Søren Dyck-Madsen har stået for indsamling af de danske data. Han er i Doha og deltager i pressemødet om rapporten mandag formiddag, men kan træffes på mail soeren@ecocouncil.dk eller via sms på + 974 55 186 413 (Qatar-nummer)

default Download pressemeddelelse her (470.84 kB) (470 KB)  eller læs den her:

 

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small