Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Efterlyser dybdegående energirenovering

Nye energiruder og isolering under tag er ikke nok når Danmark skal være fossilfrit i 2050. Det er derimod nødvendigt at tænkte mere dybdegående energiforbedringer ind i den nationale strategi for energirenovering, når den danske bygningsmasse skal energirenoveres. 

Energistyrelsen og ministeren er i gang med at udarbejde en strategi for en energirenovering af den danske bygningsmasse og ikke mindst danske boliger. Det Økologiske Råd foreslår, at regeringen først og fremmest vælger virkemidler, der kan fremme dybdegående energiforbedringer over de næste årtier. For nye vinduer med energiruder, nye døre og mere isolering under taget er ikke nok, hvis vi skal nå målet om et Danmark baseret på vedvarende energi i år 2050 på den samfundsøkonomisk billigste måde.

Det Økologiske Råd efterlyser tiltag, der fremmer dybdegående energirenovering af bygninger. default Læs/download hele notatet her (260 kB) (260 KB)

 

 

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small