Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Gå i front til COP21

Danmark skal gå i front frem for at slække på ambitionerne for klima og miljø. På søndag tropper Det Økologiske Råd op til klimademonstration. Skal du med? 

Gå i front til COP21

Danmark skal gå i front frem for at slække på ambitionerne for klima og miljø. På søndag tropper Det Økologiske Råd op til klimademonstration. Skal du med?

Klima og miljø bløder i næste års finanslov. Regeringen har valgt at slække på ambitionerne netop nu, hvor det virkelig gælder. Formand for Det Økologiske Råd, Tue Damsø, kan ikke forestille sig en værre timing:

”Vi sender et utroligt dårligt og demotiverende signal til resten af verden lige op til klimatopmødet i Paris. Tidligere har andre lande set op til Danmark på klima- og energiområdet, men nu vælger vores regering demonstrativt at gå baglæns. Vi burde gå i front og vise vejen. Og så vil forringelserne i finansloven for 2016 uden tvivl skade vores eget miljø men bestemt også erhverv og økonomi.”

Derfor opfordrer han danskerne til gå med i klimamarchen på søndag den 29. november. Det samme gør sekretariatsleder Christian Ege.

”Ved at troppe op til klimamarch viser vi, at vi tager klimaforandringer alvorligt og kræver handling globalt nu og her. Der Økologiske Råd deltager i demonstrationen, og vi håber og tror, at mange andre også trodser kulden og gør det samme,” siger Christian Ege.

Det Økologiske Råd er medarrangør af klimamarchen i København og stiller op med banner på Den Røde Plads på Nørrebro kl. 13. Skriv til sekretariatsleder Christian Ege (christian@ecocouncil.dk) og formand Tue Damsø (tue@ecocouncil.dk), hvis I gerne vil følges med Det Økologiske Råd.

Program for COP21 KLIMAMARCH - København
13.00: Klimamarch starter fra Den Røde Plads på Nørrebro 

15.00-16.00 Musik og taler foran Christiansborg
Talere:
Connie Hedegaard, tidligere EU-kommissær og klimaminister
Climate Action Denmark, Emma Bowa fra CARE Kenya
Musik: Von Dü, Pato, DJ Ras Money, Turning Tables Mixtape
Konferencier: Signe Wenneberg

Læs mere >>

Tag til klimademonstration rundt om i landet den 29. november:
Aalborg >>  
Aarhus >>
Hjørring >>
Odense >> 
Esbjerg >> 
Vejle >>
Nykøbing Sj. >>


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small