Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Kommunernes rolle i energieffektiviseringer

Det Økologiske Råd har afholdt en konference for kommuner om, hvordan kommunerne kan understøtte energispareaktiviteter i lokale erhvervsvirksomheder.   

Energieffektiviseringer i erhvervsvirksomheder og kommunernes klimamål
Små og mellemstore virksomheder er ofte udfordrede i forhold til energieffektiviseringer og energibesparelser. Alt imens har kommunerne en række klimamål, der i høj grad lægger op til engagere lokale erhvervsvirksomheder i energispareindsatsen.

Det Økologiske Råd afholdt derfor i konferencen ”Kommunernes energispareindsats over for erhvervslivet” i Middelfart. Konferencens formål var, at sætte fokus på kommunernes rolle i virksomhedernes energieffektiviseringer til gavn for både virksomheder og kommunens målsætninger. 

Fokus på videndeling 
Mange kommuner har indtil videre ikke de store erfaringer med at fremme energibesparelser i erhvervsvirksomheder. Konferencen bød derfor på nye ideer og koncepter, så kommunerne kunne dele deres gode erfaringer og vellykkede indsatser overfor erhvervsvirksomhederne, og dermed lære af hinanden.

Målgruppen for konferencen var ledere og nøglemedarbejdere i de relevante afdelinger i kommunerne som fx Teknik & Miljø forvaltninger, Energicentre m.v. Derudover deltog også rådgivere, energiselskaber,  universiteter mm.

Der var i alt 100 deltagere på konferencen, som var arrangeret af Det Økologiske Råd i samarbejde med Energistyrelsen, Energi Forum Danmark og KTC (Kommunale Tekniske Chefer).

Se program og præsentationer fra konference

Se pdf sammenfatning med konklusionerne fra konferencen (1.09 MB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small