Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

En ny CO2 beregner med mange indbyggede problemer

Vi finder det positivt, at der udvikles sådanne COberegnere, som bl.a. har til formål at lette kommunernes arbejde i forbindelse med beregningen og afrapporteringen af deres CO2e udslip. Vi er imidlertid bekymret for, at den nye CO2 beregner langt fra er fuldstændig i sin nuværende form, idet den både er ugennemskuelig for kommunerne og lider af en række mangler på data.

Vi finder, at den nye CO2 beregner i sin nuværende ugennemskuelige form kan risikere at svække kommunernes indsigt i det kommunale CO2 regnskab og dermed også svække kommunens muligheder for effektivt at vurdere, hvor og hvor meget man skal sætte ind for at reducere kommunens udslip af CO2e.

  pdf Læs hele artiklen af energi- og klimamedarbejder Søren Dyck-Madsen her >> (508 KB)

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small