Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Hvad mon David Trads skriver?

Bragt i Jyllands-Posten

JP bragte d. 20.11. en ”anmeldelse” af David Trads’ bog ”Klimatruslen”. Man sidder undrende tilbage efter at have læst anmeldelsen. Man får intet at vide om, hvad David Trads skriver. Man får kun at vide, at anmelderen – Tage Clausen (TC) – tilhører den lille tilbageværende menighed, som fornægter den videnskabelige forskning om de menneskeskabte klimaforandringer – og at han foragter Al Gore. Forskningen foregår inden for rammerne af det internationale klimapanel (IPCC), hvor flere tusinde forskere bidrager. Det er i øvrigt en menighed, som selv Bjørn Lomborg forlængst har forladt. Men TC bekender sig fortsat til, at det er kosmisk stråling og vulkansk aktivitet, som skaber de igangværende klimaforandringer. Der er nogle forskere, som har søgt at fremlægge videnskabelig dokumentation for denne teori. Men det er klart påvist af de 99% af verdens klimaforskere, som støtter IPCC, at denne teori nok kan forklare en stor del af den temperaturstigning, som skete frem til 1980, men så går det galt. Den langt kraftigere temperaturstigning siden 1980 kan på ingen måde forklares med naturskabte årsager.

Christian Ege
Formand for Det Økologiske Råd


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small