Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Få overblik over miljøpolitikken i EU

EU-hæftet 160px Mandag den 11.11.13 udgav Det Økologiske Råd, med støtte fra Europanævnet, publikationen "EU & miljøet" til alle, der vil vide mere om europæisk miljøpolitik.

EU & miljøet giver grundlæggende indsigt i, hvordan EU-lovgivning regulerer fem af de vigtigste politikområder: Klima/energi, kemikalier, landbrug/natur samt trafik- og luftforurening. Hæftet giver desuden læseren overblik over de vigtigste udfordringer, viser hvordan lovgivningen har udviklet sig på de fem områder og bidrager med en vurdering af, hvad der bør ændres og gøres bedre i fremtiden.

EU & miljøet er udgivet af Det Økologiske Råd med støtte fra Europanævnet, Energifonden, Velux Fonden og Villum Fonden, og er først og fremmest tiltænkt studerende, men alle der interesserer sig for klima og miljø i europæisk sammenhæng kan have udbytte af at læse med.

EU & miljøet er den første publikation i en serie på seks hæfter. De øvrige vil gå hver især gå i dybden med ét af de fem fokusområder. Samtlige hæfter bliver tilgængelige på www.ecocouncil.dk inden valget til Europa-Parlamentet i maj 2014.

EU & miljøet er skrevet af Det Økologiske Råds fagmedarbejdere Søren Dyck-Madsen, Jeppe Juul, Martin Bøndergaard, Kåre Press-Kristensen, Leif Jørgensen, Lone Mikkelsen og Ulla Skovsbøl (red. ) Layout: Birgitte Fjord 

Link til publikationen i webshoppen >>

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small