Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Fem nye hæfter giver overblik over EU og miljøet

Det Økologiske Råd har udgivet fem hæfter, som giver et overblik over EU's miljøreguleringer på fire vigtige områder: Kemikalier, klima og energi, luftforurening og landbrug.

Ved valget til Europa-Parlamentet den 25.maj er der al mulig grund til at interessere sig for kandidaternes miljøprofil, før man sætte sit kryds. EU har gennem årene fået afgørende indflydelse klima-, energi- og miljøpolitikken i de enkelte medlemslande, og det er ikke uden betydning, hvem der bliver valgt til parlamentet. 

Det Økologiske Råd har derfor med støtte fra Europanævnet udgivet en serie hæfter, som giver en saglig og overskuelig indføring i EU's miljøregulering på fire væsentlige områder: Kemikalier, energi og klima, luftforurening og landbrug. Det femte hæfter giver overblik over institutioner og beslutningsprocesser i EU og en summarisk oversigt over den EU-lovgivning, som berører miljøet.
Den nye serie giver danske vælgere et seriøst udgangspunkt for at stille kritiske spørgsmål til parlamentskandidaterne om miljøpolitikken op til valget.
Hæftet ”EU & miljøet” findes både i trykt udgave og kan bestilles gratis mod betaling af porto og ekspedition. Alle fem hæfter kan downloades gratis fra Det Økologiske Råds webshop >>

Læs mere her >>

 

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small