Arrow
Arrow
Sig nej til mikroplast
Slider

Fem nye hæfter giver overblik over EU og miljøet

Det Økologiske Råd har udgivet fem hæfter, som giver et overblik over EU's miljøreguleringer på fire vigtige områder: Kemikalier, klima og energi, luftforurening og landbrug.

Ved valget til Europa-Parlamentet den 25.maj er der al mulig grund til at interessere sig for kandidaternes miljøprofil, før man sætte sit kryds. EU har gennem årene fået afgørende indflydelse klima-, energi- og miljøpolitikken i de enkelte medlemslande, og det er ikke uden betydning, hvem der bliver valgt til parlamentet. 

Det Økologiske Råd har derfor med støtte fra Europanævnet udgivet en serie hæfter, som giver en saglig og overskuelig indføring i EU's miljøregulering på fire væsentlige områder: Kemikalier, energi og klima, luftforurening og landbrug. Det femte hæfter giver overblik over institutioner og beslutningsprocesser i EU og en summarisk oversigt over den EU-lovgivning, som berører miljøet.
Den nye serie giver danske vælgere et seriøst udgangspunkt for at stille kritiske spørgsmål til parlamentskandidaterne om miljøpolitikken op til valget.
Hæftet ”EU & miljøet” findes både i trykt udgave og kan bestilles gratis mod betaling af porto og ekspedition. Alle fem hæfter kan downloades gratis fra Det Økologiske Råds webshop >>

Læs mere her >>

 

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Arrangementer

"Skibet er ladet med" - åbent møde om det kommende energiforlig
Generalforsamling,
Det Økologiske Råd
Arrangementet er for foreningens medlemmer
Ons d. 26. april 2017 kl. 18.00
Store Kannikestræde 19, 1. sal 1169

Konference: 2020 global sulphur challenge
Afholdt d. 21. marts, Hotel Hilton, København

 

Din guide til grønt el-valg

 

 el klasser gruppeNY  

Tænk på klimaet, når du vælger el-produkter! 

 

Se vores guide på
www.grøntelvalg.dk

 

Nyeste udgivelser

På vores webshop kan du downloade vores publikationer gratis