Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Europæiske NGO’er: EU-kommissionen overholder ikke krav til TTIP-forhandlingerne

Det Økologiske Råd har sammen med over 64 europæiske NGO’er sendt et brev til EU-parlamentets præsident Martin Schulz. Organisationerne er bekymrede over, at EU-kommissionen ikke overholder EU-parlamentets krav til TTIP-forhandlingerne.

Det drejer sig især om krav til beskyttelse af offentlig sundhed, miljø og demokrati. Brevet bygger på konklusionerne i en rapport om TTIP-forhandlingerne, skrevet af Center for International Environmental Law (CIEL), ClientEarth og Health and Environment Alliance (HEAL). 

De 65+ organisationer som har underskrevet brevet, repræsenterer forbrugere, landmænd, non-profit selskaber indenfor sundhedsforsikringer, miljøorganisationer og den brede offentligheds interesser. Brevet er sendt forud for den 14. forhandlingsrunde om TTIP, som ifølge planen starter d. 11. juli i Bruxelles. Organisationerne beder præsident Schulz, om at bruge sin indflydelse til at sikre, at EU-kommissionen respekterer EU-parlamentets vedtagne krav til TTIP.

Brevet er på engelsk.

pdf Læs brevet her >> (1.85 MB)

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small