Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Grønne ngo’er markerer Bioenergidagen den 19. oktober

En bred vifte af grønne, europæiske organisationer vil presse EU til at levere en stærkere bæredygtig politik på bioenergi-området, så den beskytter miljøet og bidrager til kampen mod klimaforandringer. Det markerer ngo’erne på den internationale bioenergidag den 19. oktober.

EU Kommissionens arbejde med en ny bioenergipolitik er langt fra mål. Den lever ikke op til kravet om at være bæredygtig, lyder det fra miljøorganisationen Det Økologiske Råd.

Den nye politik skal sikre, at biomassen er produceret forsvarligt for miljøet, klimaet og samfundet. Den skal ikke kun virke bæredygtig på overfladen, som nu, men skal rent faktisk beskytte vores klima, skove og landbrug,” siger landbrugsfaglig medarbejder Linn Meilvang.

Den 19. oktober vil Det Økologiske Råd sammen med en række andre grønne organisationer rundt omkring i EU råbe beslutningstagerne op på den internationale bioenergidag.
Der er en bred, international interesse for at sætte fokus på miljø- og klimamæssig bæredygtighed, og det skal politikerne indse,” siger Linn Meilvang fra Det Økologiske Råd.

Det Økologiske Råd tilslutter sig organisationen BirdLifes thunderclap-kampagne, markerer den internationale bioenergidag på de sociale medier og opfordrer alle til at gøre det samme.

Tilslut dig BirdLifes thunderclap her >>

Og/eller brug hashtaggene #EUbioenergy #SOSforests i en personlig meddelelse. 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small