Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Altermotive projekt

Det Økologiske Råd deltager i et flerårigt EU-projekt ved navn Altermotive projektet. Projektet har deltagere fra en række europæiske lande heriblandt: Østrig, Tyskland, Sverige, Cypern. Deltagerne er primært forskere – og Det Økologiske Råd er den eneste NGO involveret i projektet. Hovedformålet er, at formulere en handlingsplan for udbredelsen af alternative brændstoffer. De alternative brændstoffer omfatter bl.a. bioethanol, biodiesel, biogas og el.

Læs/download projektbeskrivelse for Altermotive projektet her:

Hjemmeside: : http://www.alter-motive.org/.

 

I Altermotive projektet ønsker Det Økologiske Råd primært at sætte fokus på udviklingen af elbiler, plug-in hybrider for etableringen af et fremtidigt bæredygtigt trafiksystem. Det ser pt. ud til, at Danmark (pga. vores forholdsvis høje afgifter på biler i sammenligning med andre europæiske lande) bliver centralt for udviklingen af et marked for el- og hybridbiler. Det Økologiske Råd ønsker derfor at tage fat i allerede eksisterende lokale initiativer fra Norge og Danmark – samt initiativer (som f.eks. Project Better Place – samarbejdet mellem Dong Energy og det amerikansk – israelske Project Better Place), som endnu ikke er søsat men har et væsentligt potentiale. Til Altermotive projektet har vi senest leveret et notat, som giver et statistisk overblik over den nuværende udvikling i markedet for biobrændstoffer og elbiler i Danmark.

Læs/download Det Økologiske Råds seneste bidrag til Altermotive projektet her:


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small