Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

De grønne millioner skal investeres målrettet

Aftalen mellem regeringen og Enhedslisten om at afsætte 434 mio. kr. til investeringer í grøn omstilling er kærkommen. Det Økologiske Råd opfordrer dog samtidig til at prioritere enkelte indsatsområder, så pengene ikke bliver fordelt på alt for mange områder.

Det Økologiske Råd hilser aftalen mellem regeringen og Enhedslisten om at afsætte 434 mio. kr. til investeringer til grøn omstilling velkommen. Men det er afgørende, at pengene ikke bliver fordelt mellem alt for mange indsatsområder, advarer sekretariatsleder Christian Ege fra Det Økologiske Råd. Han mener 20 områder, som Enhedslisten ønsker, er for meget. Halvdelen er nok, hvis pengene ikke skal smøres for tyndt ud, mener han og peger på fire områder, der især bør prioriteres. 

 

Læs hele pressemeddelelsen her:  default Den grønne pulje skal investeres målrettet (149.55 kB) (149 KB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small