Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Folkemødet på Bornholm 2013

Det Økologiske Råd deltager også i år på Folkemødet – Danmarks politik-festival på Bornholm. Vi vil være til stede i den nordbornholmske havneby Allinge under hele Folkemødet fra torsdag d. 13. juni til søndag d. 16. juni.

Vi deltager i følgende arrangementer fra det officielle program:

  • Torsdag kl. 17-19: Energirenovering – fra skåltaler til handling. Arr. Dansk Byggeri. Oplæg bl.a.: Søren Dyck-Madsen, klima- og energimedarbejder i Det Økologiske Råd
  • Torsdag kl. 18-19: Trængselskommissionen. Arr. Dansk Erhverv, Ydermolen. Oplæg bl.a. Susanne Krawack, Concito, rep. for Det Økologiske Råd i Trængselskommissionen
  • Fredag kl. 14-15: Miljø- og klimaregulering i verdensklasse. Arr. Rederiforeningen, Det Blå Telt, Ydermolen. Oplæg bl.a. sekretariatsleder Christian Ege, Det Økologiske Råd
  • Lørdag kl 14-15: Ressourcematador – hvem tager skraldet? Arr. Dansk Industri, Klosterhaven. Klima- og energipolitisk medarbejder Martin Bøndergaard er med på et af holdene, som skal dyste i spillet om ressourcerne, med Peter Lund Madsen som vært.

Herudover vil vi deltage i en række bilaterale uformelle møder med organisationer og politikere. Endelig vil vi igennem hele Folkemødet bevæge os rundt i mellem diverse arrangementer i Allinge med vores ladcykel, hvorfra vi uddeler flyers, publikationer og Økologiske snak-pølser fra Hanegal til de heldige.

 

 

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small