Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Kvanefjeld-projektet lever ikke op til de højeste miljøstandarder i verden

Tre grønlandske og tre danske organisationer opfordrer til alsidig oplysning om problemerne ved uranudvinding i Grønland. 

Pressemeddelelse:

Om få dage starter repræsentanter fra danske forskningsinstitutioner en foredragsturné i fem byer i Syd- og Midtgrønland – Nuuk, Maniitsoq, Paamiut, Narsarsuaq og Igaliku. Hensigten er at orientere om uranminedrift i almindelighed og det kontroversielle uran/sjældne jordartsprojekt i Kuannersuit i særdeleshed. Det er den tredje foredragsturné, som bl.a. gennemføres af geologer fra De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) og DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi på Aarhus Universitet. De informationer, der gives, skal forestille at være neutrale, men i begge tidligere tilfælde er miljøkonsekvenserne af uranudvinding systematisk blevet nedtonet eller ignoreret.

pdf Læs/download hele pressemeddelelsen her >> (180 KB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small