Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Pressemeddelelse: Del en Elbil!

Del en elbil med din nabo, din ven, veninde, kollega eller et familiemedlem!

Onsdag den 4.maj fejrer Det Økologiske Råd og Delebilfonden lanceringen af fire spritnye elbiler hos Københavns Delebiler. Klima- og Energiminister Lykke Friis og Teknik- og Miljøborgmester Bo Asmus Kjeldgaard holder tale og testkører de nye elbiler.

I Delebilfonden glæder de sig til at kunne tilbyde københavnerne ny klimavenlig delebilskørsel.
”Mange af vore medlemmer er med i delebilsordningen, fordi det er mere miljø- og klimavenligt end at eje sin egen bil, nu kan vi tilbyde vore medlemmer en ordning, der er endnu mere klimavenlig, det tror jeg mange af vore medlemmer vil tage rigtigt godt imod”, siger direktør i Delebilfonden Bjarke Fonnesbech.   

I Det Økologiske Råd er der også glæde over ordningen. CO2 udslippet fra transporten og klima udfordringen hænger nemlig sammen: ”Elbiler har potentialet til kraftigt at nedsætte CO2-udledningen fra personbiler i et omfang, der vil være af stor betydning for Danmarks samlede CO2-udledning. Samtidig tilbyder elbiler en transportløsning, der minimerer luftforureningen og støjgener i bl.a. tæt beboede dele af landet”, udtaler Projektleder ved Det Økologiske Råd
Anne-Mette Wehmüller.

Delebilerne kan fremover bookes hos Københavns Delebiler. Investeringen i elbilerne sker som led i Projektet Elbiler i Fleksible Flåder, som er et samarbejdsprojekt støttet af Trafik- styrelsen og Energistyrelsen.

For yderligere oplysninger om mulighederne for at blive elbilist eller samarbejdsprojektet Elbiler i Fleksible Flåder, kontakt Direktør i Delebilfonden Bjarke Fonnesbech bf@delbilfonden.dk, mobil: 22 38 80 80 eller Projektleder v. Det Økologiske Råd, Anne-Mette Wehmüller annemette@ecocouncil.dk, mobil: 26 23 13 05.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small