Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Gode alternativer til privatbilerne

Notat fra Det Økologiske Råd om investeringer i bedre kollektiv trafik, cykelinfrastruktur og parkeringsforhold ved stationer, som kunne mindske trængslen omkring byerne.

 

Bedre tilbud til rejsende med tog, bus og cykel

Formålet med denne publikation er at vise, hvilke forbedringer af kollektiv trafik og cykeltrafik, der kan opnås på kortere og længere sigt i den kollektive trafik. Det er ikke kun på vejene, der er træng-sel i myldretiden. I tog, metro og busser er kapaciteten mange steder brugt op i myldretiden, så pas-sagererne må stå op.

Rapporten illustrerer, hvordan der kan skabes velfungerende systemer ved opretning af efterslæbet i kvaliteten i den kollektive trafik og ved at skabe ekstra kapacitet til flere passagerer i busser, i tog og på cykler.

Læs hele rapporten her: pdf 120727_Mere kollektiv trafik i hele landet (607.02 kB)  

 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small