Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

København har fået sin første gastankstation

Gastankstation3 lilleKøbenhavns Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal indviede tirsdag den 29. oktober Københavns første gastankstation på Prags Boulevard på Amager. Gastankstationen vil på sigt være med til at bane vej for fremtidens bæredygtige infrastruktur.

Gastankstationen skal forsyne den tunge transport og vil i første omgang give gas til fire af København Kommunes renovationsbiler. Det er Det Økologiske Råd, der i samarbejde med Københavns Kommune, Trafikstyrelsen, Scania og energiselskaberne E.ON og OK har fået projektet op at køre.

Tankstationen er et af de første skridt på vejen i forhold til at reducere transportsektorens CO2udledning og er derfor en vigtig brik i omstillingen til et vedvarende energisystem og en fossilfri transportsektor.


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small