Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

NGO-projekt om ren luft kåret til EU’s bedste

Luftforurening er EU’s dyreste miljøproblem og betyder hvert år mange hundrede tusinde for tidlige dødsfald og alvorlig sygdom hos endnu flere i EU. Et projekt ledet af en gruppe miljøorganisationer, som Det Økologiske Råd har været del af, er nu blevet kåret af EU-kommissionen til EU's bedste i sin kategori.

 Ifølge et estimat fra EU-kommissionen er luftforurening EU’s dyreste miljøproblem. Hvert år dør ca. 400.000 europæere for tidligt grundet luftforurening, mens mange mio. bliver alvorligt syge. Derfor kæmper vi sammen med andre NGO’er for en renere luft i de europæiske byer.

Derfor er vi også stolte over, at et af de Clean Air-projekter, vi har været med i, er blevet kåret til det bedste i sin kategori.

Læs mere om projektet her: http://www.cleanair-europe.org/en/home/
Læs Det Økologiske Råds publikation Trafikkens forurening


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small