Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Jeppe Juul er ny præsident for Transport & Environment

Vores transportmedarbejder Jeppe Juul er for nyligt blevet valgt som præsident for den europæiske miljøorganisation Transport & Environment, der har 53 medlemsorganisationer fra hele Europa.

Organisationen har kontor med 27 ansatte i Bruxelles, som arbejder for at miljø og klima gennemsyrer den europæiske transportpolitik. “Transport & Environment har på mange måder den samme tilgang til at skabe forandring, som vi har i Det Økologiske Råd; Faktabaseret og med fokus på, hvad der er nødvendigt og politisk muligt at realisere”, siger Jeppe Juul. Han vil fortsat arbejde som transportmedarbejder i Det Økologiske Råd, men vil tilbringe lidt mere tid i Bruxelles end hidtil.

Læs pressemeddelelsen fra Transport & Environment ≫ 


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

GØ 0217 FORSIDE Small