"Beat the Microbead"

Læs mere og download app'en her!

Image is not available

Foto: Henrik Hamrén, Baltic Eyes

http://www.ecocouncil.dk/global-okologi
Nyt nummer:
Global Økologi 1/2017
Image is not available

- Din vej til klimavenlig bionaturgas

Arrow
Arrow
Ny app mod mikroplast
Slider

Altermotive projekt

Det Økologiske Råd deltager i et flerårigt EU-projekt ved navn Altermotive projektet. Projektet har deltagere fra en række europæiske lande heriblandt: Østrig, Tyskland, Sverige, Cypern. Deltagerne er primært forskere – og Det Økologiske Råd er den eneste NGO involveret i projektet. Hovedformålet er, at formulere en handlingsplan for udbredelsen af alternative brændstoffer. De alternative brændstoffer omfatter bl.a. bioethanol, biodiesel, biogas og el.

Læs/download projektbeskrivelse for Altermotive projektet her: default 090803 Altermotive Projektbeskrivelse (203.72 kB) (203 KB)

Hjemmeside: : http://www.alter-motive.org/.

 

I Altermotive projektet ønsker Det Økologiske Råd primært at sætte fokus på udviklingen af elbiler, plug-in hybrider for etableringen af et fremtidigt bæredygtigt trafiksystem. Det ser pt. ud til, at Danmark (pga. vores forholdsvis høje afgifter på biler i sammenligning med andre europæiske lande) bliver centralt for udviklingen af et marked for el- og hybridbiler. Det Økologiske Råd ønsker derfor at tage fat i allerede eksisterende lokale initiativer fra Norge og Danmark – samt initiativer (som f.eks. Project Better Place – samarbejdet mellem Dong Energy og det amerikansk – israelske Project Better Place), som endnu ikke er søsat men har et væsentligt potentiale. Til Altermotive projektet har vi senest leveret et notat, som giver et statistisk overblik over den nuværende udvikling i markedet for biobrændstoffer og elbiler i Danmark.

Læs/download Det Økologiske Råds seneste bidrag til Altermotive projektet her: default 090803 Altermotive Doer (737.19 kB) (737 KB)


     

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Arrangementer

Konference for kommuner og erhvervsvirksomheder:
Grøn vækst og energieffektivitet
Tid: 22. jan. 2018, kl 9-16
Sted: HUSET, Middelfart
Læs mere og tilmeld dig her

Shippings fair share

 

Maersk  Climate Change Challenge: Shipping’s fair share

Conference 22.11.2017
Læs mere 

Nye udgivelser

På vores webshop kan du downloade alle vores publikationer gratis

 

G 01 17