Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Høringssvar 2017

Til Nordisk Råd: Forbud mod mikroplast i kosmetik (sag A 167)

Det Økologiske Råd og Plastic Change lægger vægt på at det endelige mål for et forbud mod mikroplast i kosmetik skal være på EU niveau, som det også beskrives i en fælles
skrivelse fra Nordisk Ministerråd for Miljø 27.04 20162.
For så vidt at Den Socialdemokratiske Gruppes forslag om at Nordisk Råd rekommanderer de nordiske regeringer at indføre et forbud mod anvendelse af mikroplast i kosmetik og andre personlige plejeprodukter har det endelige mål at skabe en stærk nordisk alliance, der arbejder for at udbrede forbuddet til EU niveau, så kan vi tilslutte os forslaget.

pdf Læs hele høringssvaret her >> (439 KB)

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i