Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Høringssvar 2017

Alternative krav i kriterier for Svanemærkning af Hotel, restaurant og konferencecentre

Høringsforslag til alternative krav i kriterier for Svanemærkning af Hotel, restaurant og konferencecentre

Indledning
Nordisk Miljømærkning finder, at kantiner og restauranter, der ikke indgår som en del af et hotel, ofte har svært ved at dokumentere kravene til energi og vand. Der er derfor udviklet et sæt alternative krav, som de kan vælge at leve op til i stedet for de oprindelige krav.
I de alternative krav er dokumentationsbyrden for energi og vand lettet samtidig med at krav til andre områder (fx andel økologiske madvarer) er skærpet.

  pdf Download hele høringssvaret (494 KB)

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i