Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Høringssvar 2017

Rapport om implementering af direktiv om bæredygtig anvendelse af pesticider

Skriftlig høring i EU-miljøspecialudvalget forud for rådsmøde (landbrug og fiskeri) den 6. november 2017.

Uddrag:
Det Økologiske Råd finder det meget vigtigt, at direktivet om bæredygtig anvendelse af pesticider fører til markant reduktion af pesticidanvendelsen. Et af de vigtige midler hertil er – udover at øge omlægning til økologi - at gennemføre principperne om IPM på de konventionelle brug. IPM-principperne fremstår i direktivet umiddelbart som obligatoriske, men i praksis opfattes de som frivillige, tilsyneladende fordi der ikke er vedtaget en juridisk definition af principperne, som kan danne baggrund for håndhævelse af overholdelse.

Læs hele Det Økologiske Råds pdf høringssvar til Miljø- og fødevareministeriet her (393 KB)

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i