Arrow
Arrow
Vores arbejde: Landbrug og vand
Slider

Udkast til bekendtgørelser vedrørende pristillæg til vindmøller, stamdatabekendtgørelsen og bekendtgørelsen om værditab på fast ejendom ved opstilling af vindmøller

Det Økologiske Råds høringssvar til Høring af udkast til bekendtgørelser vedrørende pristillæg til vindmøller, stamdatabekendtgørelsen og bekendtgørelsen om værditab på fast ejendom ved opstilling af vindmøller

Det Økologiske Råd har ingen bemærkninger til selve indholdet af udkastet til det fremsendte udkast til bekendtgørelse, idet der ikke ændres principielt i forhold til gældende regler.

Vi vil derfor kun benytte lejligheden til at bemærke, at vi generelt anser den særligt høje prisstøtte til små vindmøller for uhensigtsmæssig.

Vi finder endvidere, at nettomodregningsmodeller for små vindmøller tilsluttet i egen installation bør udfases og inkluderes i en samlet ordning for alle vindmøller på land, baseret på produktionstilskud uanset tilslutningspunkt i eller uden for egen installation, så små vindmøller får samme regler som store vindmøller.

En sådan samlet tilskudsordning for alle vindmøller på land uanset størrelse vil efter vores opfattelse billiggøre den grønne omstilling og gøre det lettere at regulere området fremadrettet.

Støt vores arbejde

Bliv medlem

eller støt os med fx 50 kr via:

Nyhedsbrev ikon gns

Modtag nyhedsbrev

Udkommer månedligt 

 
 

 

Vi passer på dine persondata

I forbindelse med at EU's nye persondataforordning GDPR er trådt i kraft pr. 25. maj 2018, har vi opdateret vores persondatapolitik.

Det Økologiske Råd overholder selvfølgelig de nye GPDR-regler
Vi har implementeret vores nye data-politik, som følger de nye regler for håndtering af persondata. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken, som du ikke kan acceptere. På www.ecocouncil.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.
 

Arrangementer

Folkemødet på Bornholm
Tid: 14.-17. juni 2018
Sted: Allinge, Bornholm
Se hvilke arrangementer vi deltager i